Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ανοίγει τις κάμερες της ΕΛ.ΑΣ. ο Αρειος Πάγος Εκτύπωση E-mail
01.11.07
Με γνωμοδότηση του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς, επιτρέπει στην Ελληνική Αστυνομία να καταγράφει με τις δικές της κάμερες και να φωτογραφίζει τα άτομα που δημιουργούν επεισόδια σε δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις και σε πορείες.
Τελευταία ανανέωση ( 01.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παπανδρέου: Ζητώ καθαρή και νικηφόρα εντολή Εκτύπωση E-mail
31.10.07
Μεγάλη, καθαρή και νικηφόρα εντολή ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις 11 Νοεμβρίου, μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο «Ιβανώφειο» της Θεσσαλονίκης. 
Τελευταία ανανέωση ( 31.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δρομολογούνται αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία της ΕΥΠ Εκτύπωση E-mail
31.10.07

Σχέδιο νόμου, το οποίο επιφέρει αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, προτίθεται να καταθέσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα - πιθανότατα εντός του Νοεμβρίου. Στο ίδιο διάστημα, έως τις αρχές Δεκεμβρίου, δηλαδή, αναμένεται να προωθήσει στη Βουλή και το νέο εκλογικό νόμο, τον οποίον έχει επεξεργαστεί ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος.

Τελευταία ανανέωση ( 01.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρίσιμες διαπραγματεύσεις Εκτύπωση E-mail
31.10.07
Κρίσιμος θεωρείται ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια για το θέμα της ονομασίας που αρχίζει αύριο Πέμπτη στη Νέα Υόρκη υπό τον μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιους Νίμιτς. Έμμεση αναφορά στις διαπραγματεύσεις με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ομιλία της σε ημερίδα στο Υπουργείο Εξωτερικών. Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας είναι πολιτική που την κατευθύνει η λογική των συναινέσεων και του διαλόγου για την επίλυση προβλημάτων, υπογράμμισε η Υπουργός Εξωτερικών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καμπανάκι τελευταίου γύρου Εκτύπωση E-mail
29.10.07
Τα μεγάλα όπλα τους ρίχνουν στη μάχη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ οι τρεις διεκδικητές της. Οι Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος αναζητούν τις εντυπώσεις που θα τους δώσουν προβάδισμα στην τελική ευθεία, ενώ ο Κ. Σκανδαλίδης επιλέγει το σύνθημα της «κυβερνώσας αριστεράς».
Ο Γ. Παπανδρέου θα καταθέσει τη διακήρυξή του στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ το επόμενο Σαββατοκύριακο σε μια προσπάθεια να αναπτύσει στον Ευ. Βενιζέλο που έχει επιλέξει το δρόμο της τμηματικής παρουσίασης..............
Τελευταία ανανέωση ( 29.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα σενάρια εκλογών Εκτύπωση E-mail
29.10.07
Στο τραπέζι του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, υπάρχει σχέδιο για εκλογές τον Απρίλιο, με επίσημη αιτία το Σκοπιανό, και λίστα. O Κώστας Καραμανλής αντιμετωπίζει στα σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, καθώς σε αυτήν την κατεύθυνση συνηγορούν μια σειρά πολιτικοί λόγοι που υπό προϋποθέσεις μπορούν να οδηγήσουν την πολιτική και κοινοβουλευτική του ενίσχυση.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πανηγυρικά αποκαλυπτήρια για ΠΑΣΟΚ – στελέχη! Εκτύπωση E-mail
28.10.07
ΕΛΑΤΕ να συνοψίσουμε σήμερα τι καταμαρτυρεί το μισό ΠΑΣΟΚ στο άλλο μισό ΠΑΣΟΚ. Πώς χαρακτηρίζουν και πώς υβρίζουν οι μεν τους δε… Τι απάτες, κλοπές και άλλες λαμογιές διέπραξαν οι κυβερνήσεις τους!.. Πόσο φαύλο ήταν (και είναι) το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας!.. …Και πόσο διεφθαρμένο!.. 
Τελευταία ανανέωση ( 29.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πηγή έμπνευσης το Έπος του '40 Εκτύπωση E-mail
28.10.07
Την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα μπορεί να πετύχει οποιουσδήποτε στόχους θέσει όσο φιλόδοξοι κι αν είναι, επειδή διαθέτει ατελείωτες δυνατότητες, αρκεί να αφήσει πίσω φίλαυτες πρακτικές και μίζερες συμπεριφορές, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης έστειλε μήνυμα ότι η Ελλάδα θέλει να ζήσει ειρηνικά σ΄αυτό το διεθνές περιβάλλον και στην αδιαλλαξία αντιπαραθέτει τον διάλογο, με δηλώσεις τους, αμέσως μετά τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση στην λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.
Τελευταία ανανέωση ( 29.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Δεν είμαι αντάρτης, είμαι καταδρομέας» Εκτύπωση E-mail
27.10.07
Βολεμένοι εργαζόμενοι, κατασπατάληση κονδυλίων, αφερεγγυότητα του... κράτους, συνθέτουν την εικόνα του ΕΣΥ, υποστηρίζει ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Α. Γιαννόπουλος, ο οποίος ξεκαθαρίζει: «Εγώ δεν είμαι αντάρτης»
Τελευταία ανανέωση ( 27.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανεβαίνουν οι τόνοι Εκτύπωση E-mail
27.10.07
 Με περιοδείες συνέχισαν την προεκλογική τους εκστρατεία το Σάββατο οι υποψήφιοι για την   προεδρία του ΠΑΣΟΚ, δύο εβδομάδες πριν τις κάλπες στο κόμμα. 
Τελευταία ανανέωση ( 27.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μήνυμα Καραμανλή προς ΠΓΔΜ Εκτύπωση E-mail
26.10.07
Μήνυμα προς την κυβέρνηση των Σκοπίων απέστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός. Ο Κώστας Καραμανλής, που βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για τους εορτασμούς για τον ʼγιο Δημήτριο, για την απελευθέρωση της πόλης και για την 28η Οκτωβρίου, δήλωσε: «Σήμερα η Ελλάδα είναι χώρα υπόδειγμα για όλους τους γείτονές της και οδηγός τους στις ευρωατλαντικές δομές.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5475 - 5497 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote